Bogesunds slott Stockholm

Bogesunds slott brllopsfotograf Rebecca Hansson 01 Bogesunds slott brllopsfotograf Rebecca Hansson 02

Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild:  Kärleksfotografering  - Bogesunds slott, Waxholm, Stockholm

Igår eftermiddag så satte jag mig tillsammans med min sambo-assistent på tåget mot Stockholm. Det var nämligen äntligen dags för Petra & Jimmys kärleksfotografering i Waxholm. Petra gav nämligen Jimmy ett presentkort hos mig i alla hjärtans dag present och sen dess har jag gått och väntat på när vi skulle ha den här fotograferingen. Petra är nämligen också fotograf och därför var det extra roligt när man skulle få träffa en kollega. Och som grädde på moset så var vi på en helt fantastisk plats, Bogesunds slott och vädret var helt fantastiskt! Att stå i solnedgång med ett tokgulligt kärlekspar, med harar och rådjur som springer omkring runt en på åkern en augustikväll, bättre än så blir det helt enkelt inte.