Bröllop vid Sillegården i Västra ämtervik

01-brllop-Sillegrden-brllopsfotograf-Rebecca-Hansson 02-brllop-Sillegrden-brllopsfotograf-Rebecca-Hansson 03-brllop-Sillegrden-brllopsfotograf-Rebecca-Hansson 04-brllop-Sillegrden-brllopsfotograf-Rebecca-Hansson 05-brllop-Sillegrden-brllopsfotograf-Rebecca-Hansson 06-brllop-Sillegrden-brllopsfotograf-Rebecca-Hansson 07-brllop-Sillegrden-brllopsfotograf-Rebecca-Hansson 08-brllop-Sillegrden-brllopsfotograf-Rebecca-Hansson 09-brllop-Sillegrden-brllopsfotograf-Rebecca-Hansson 10-brllop-Sillegrden-brllopsfotograf-Rebecca-Hansson 11-brllop-Sillegrden-brllopsfotograf-Rebecca-Hansson

Det var en vacker dag i augusti. Det var varmt ute och träden var så gröna som de kan bli. Tillsammans kommer brudparet gående ner för den lilla backen, Anna och David. Hand i hand. Det såg ut som de var ute på en promenad tillsammans, som vilken dag som helst. Lugna som bara de kan vara. Jag log mot dem och sa, "ni ska gifta er idag". De log tillbaka mot mig som svar. Vi skrattade oss igenom hela portätt-fotograferingen, de är de snällaste och härligaste av människor. Deras hjärtan är så stora, de bryr sig verkligen om precis alla runtomkring dem. Och det visade sig verkligen väl i kyrkan, alla där hade så otroligt mycket kärlek för dessa två att man kunde känna den energin i rummet. Det var helt otroligt och jag gick hem efter bröllopet med den mest fantastiska och varma känslan.

Och jag måste bara säga, att vi kändes verkligen som en perfekt matchning för varandra, för två personer som älskar musik lika mycket som jag gör. Ja, det kan ju bara vara underbara människor ;)