Bröllopsfotografering i Varberg

havet Varberg

Förra veckan körde jag ner till Varberg för en bröllopsfotografering tillsammans med de begåvade tjejerna från Those Lovely days: Linnea & Elin. Har ni inte varit inne och kikat på Those lovely days bloggen så kan jag varmt rekommendera den! Den är full med tips för det moderna brudparet. Och Varberg bjöd på ännu mer än vad jag förväntat mig, har alltid hört att det är vackert, men var ändå inte beredd på just hur vackert det var! Första dagen gick Crille och jag längst strandpromenaden längst vattnet i solskenet och bara njöt. Det är verkligen energi laddande och helande att vara nära havet. Jag kan sitta i timmar och bara lyssna på bruset och låta solen reflekteras i mitt ansikte. Sen stod vi hand i hand på stranden och såg solnedgången tillsammans. Ett perfekt ögonblick som är ett sånt man alltid kommer bära med sig. Det är någonting med solnedgångar, alla sparas i mitt hjärta och plockas fram på dagar då jag behöver dem.

Dag 2 då var dagen för fotograferingen. Och det var verkligen magiskt, underbart vacker brudbukett, en dukning som jag bara kan drömma om till vårt bröllop, klänningen, en tårta som är så konstnärlig, ett otroligt trevligt och tok-kärt par, klippor och solnedgång. Ja, håren på armarna reser sig bara av tanken på det. Det var verkligen Those lovely days.