Detaljer från Tiffany och Lars bröllop

Wedding-Tiffany-and-Lars-Granso-slott-Vastervik-10-juni-2016-photographer-Rebecca-Hansson

Lars och Tiffanys bröllop var så vackert, och det var så många vackra detaljer du kunde lägga ögonen på och njuta. Jag har personligen aldrig varit en sko-person, men när jag såg Tiffanys skor så blev jag hänförd! Så vackra. Och nu är jag omvänd, jag älskar vackra skor, haha.

När du väljer dina bröllops-skor, välj då exakt vad du själv vill ha. Vill du ha en personligt designad högklackad sko, kör då på det. Vill du ha ett par skor som du har använt flera gånger förr, för att kunna undvika skavsår, kör då på det. Men ett litet tips från mig om du väljer en sko med hög klack, ta då med en sko som du kan gå bekvämt i också, för man kan bli riktigt trött i fötterna efter ett tag. Plus, att när jag tar bröllopsporträtten så måste du kunna röra på dig samt gå. :)

Och förlovningsringen var så vacker också!

Och när ni väljer ut era ringar, kom då ihåg, det finns otroligt fina ringar där ute, men de måste även passa in i ditt liv. Om du inte vill fastna med ringen i tex, kläderna så är det perfekt med en rund ring. Och de är väldigt vackra också. Du kanske har ett jobb där det inte passar med en stor sten, välj då en mindre. Lika vackert. Ta beslutet med ditt liv i åtanke.