Drömmen om bröllop i Mariestad

mariestad brllop brllopsfotograf rebecca hansson 01 mariestad brllop brllopsfotograf rebecca hansson 02 mariestad brllop brllopsfotograf rebecca hansson 03 mariestad brllop brllopsfotograf rebecca hansson 04 mariestad brllop brllopsfotograf rebecca hansson 05 mariestad brllop brllopsfotograf rebecca hansson 06 mariestad brllop brllopsfotograf rebecca hansson 07 mariestad brllop brllopsfotograf rebecca hansson 08

Det finns få saker som jag älskar så mycket som att gå runt i en stad och låta den berätta sig historia för mig. Det kan även vara därför jag alltid förälskar mig i städerna med mycket själ, de som har mycket från förr att berätta. Idag i Mariestad så smög vi fram på kullerstenarna, kikade fram vid varje hörn, läste på skyltarna, tog varandra i hand och valde ett håll att gå åt utan ord. Mariestad fick verkligen berätta idag. Och det är en fantastisk stad. Ännu en stad på min lista över "här vill jag bo någon gång i mitt liv." Den börjar bli lång. Jag har kärleksrelationer med många städer. Utomlands. Och i Sverige. Och i natt så kommer jag drömma om att jag fotograferar bröllop i Mariestad. Jag bara vet det.