En boho chic brud - bröllopsfotograf Rebecca Hansson

Boho chic, är en stil som är ganska ny för mig att fotografera. Jag har följt stilen medan den har blivit vanligare och vanligare runt om i världen. Och jag har alltid längtar efter att brudpar i Sverige skulle få up ögonen för bröllop med boho stil, och även mer personliga intima bröllop. De har så klart alltid funnits, men nu är det vanligare att du verkligen vill att ditt bröllop ska vara, du. Och självklart älskar det det. Och jag stöttar alla mina brudpar som kommer med nya idéer och vill vara personliga.

Och stilen passar även mig väldigt bra, inte för att ditt bröllop handlar om mig, men jag tror på något som kallas för det rätta brudparet. Och vad det är att jag och mina brudpar måste vara rätt för varandra för att jag ska fotografera deras bröllop. Och det har absolut ingenting med att jag tycker att ett bröllop är bättre än ett annat, verkligen inte. Men jag vill ge så mycket till mina brudpar, jag ger er min själ, så vi måste klicka på en personlig nivå. Och jag tror stenhårt på det, och det är även så jag letar när jag letat efter personen som ska få fotografera vårt bröllop i framtiden, att jag tittar inte bara på bild stilen utan väldigt mycket på vem personen är även bakom kameran. Och att vilja dela min bröllopsdag med honom eller henne, den rätta fotografen kan göra din bröllopsdag ännu mer underbar. En klippa som du gillar att umgås med. Låter det inte bara helt underbart?