En fotograf i Göteborg

"Men jag känner ju igen mig!!" Det är nog min mest sagda mening denna helg. För jag har stoltserat över att jag faktiskt hittar i Göteborg nu. Även om det bara gäller precis i stadskärnan och jag inte för allt i Världen kan ställa mig och peka åt vilket håll Liseberg ligger åt när jag står vid spårvagnarna i Brunnsparken. Men vad gör väl det. Jag hittade ju fram till vårt afterwork med bröllopskollegor på Avenyn, till drottninggatan när vi ville shoppa, till Frilagret när Anna hade sin fantastiska earth hour kväll där och till Haga när vi skulle på påskmarknaden.

Men när Jenny skulle fotografera mig och Älsk på Särö då var det bara att kapitulera och be henne hämta oss vid hotellet. För i lördags så stod jag faktiskt på en vacker strand tillsammans med min Crille och blev fotograferade av underbara Jenny Blad. Både analogt och digitalt. Den totala lyxen. Och jag tycker mig faktiskt ha lite rätten att skryta om att jag lärt känna denna underbara människa, för de gånger jag träffat henne så har vi så roligt.

In english:

"I know where we are !!!" It's probably my most said sentence this weekend. For I have glorified in that I actually find my way in Gothenburg now. Even if only just in the city and I can not for anything in the world stand and point in the direction which Liseberg is in when I stand in Brunnsparken. But what does it matter. I found the way to our weddingphotographer-after-work with colleagues on the Avenue, Drottninggatan when we wanted to go shopping, to the warehouse when Anna had her amazing Earth Hour-night there and Haga when we wanted to go to the Easter market.

But when Jenny would photograph me and my love on Särö then it was just to surrender and ask her to pick us up at the hotel. For this Saturday did I accually stand on a beautiful beach with my Crille and was photographed by the wonderful Jenny Blad. Both analog and digital. The total luxury. And I think I actually have some bragging rights that I know this girl, because every time we meet we have so much fun !

fotogaf rebecca hansson 01

Jenny & Jag