En helg i Stockholm

Den här helgen har vi varit i vackra Stockholm. Jag är så förälskad i den staden. Alla de gamla historiska byggnaderna, med varje liten detalj som det är så mycket omtanke och tanke bakom. Och med vattnet runtomkring som omfamnar allting som en kram. Även när staden är full av trafik, folk och ljud så är den lugnande för mig. Jag blir så inspirerad av allting. Alltid när jag kommer hem från en resa dit, så vill jag åka tillbaka, ingen skillnad idag. Jag älskar städer som lever. Men jag måste också ha nära till natur, så jag vet inte vart jag hör hemma ännu.

STOCKHOLM ÄR SOLSKEN FÖR MG

Denna resa var en julklapp från pappa, så jag har sett fram mot den sen december. På första dagen så åkte vi till Mall of Scandinavia och vi mötte upp med min underbara vän Linnea. Och efteråt så gick vi på Speedway Grand Prix i Friends arena. Det var så bra. Atmosfären var kanon och även speedwayen. På söndagen så tog vi först kaffe/te med min farbror och sen gick vi till Djurgården. Det tyckte jag var riktigt kul, för jag brukar alltid hamna i Gamla stan annars, för det är så fint där. Men denna gång fick jag se mer av Djurgården. Och vad vackert det är där, naturen, vattnet och alla båtarna. Underbart! Och på eftermiddagen gick vi sedan på Phantom of the Opera på Cirkus. Det var så bra, Emmi Christensson som Christine var så vackert. Hon är så duktig!!

En riktigt bra helg. Och jag har gjort en vlogg från helgen, som finns här.

kramar,

Rebecca

rebeccahansso-com-stockholm

Bild från min Instagram - rebeccashansson