En jättebra dag i Norrköping - Bruno Mitsogiannis

Bruno Augustifesten Norrkping 21082016 fotograf Rebecca Hansson 26

Jag vill bara börja med att säga: Jag är ingen konsertfotograf. Jag är enbart en kärlek- och bröllopsfotograf. Men musiken är min själ, det är på riktigt det enda jag inte skulle kunna leva utan. Och musikaler är det bästa jag vet. Jag önskar mitt liv kunde vara en musikal så jag fick sjunga jämt, hehe. (Ehhh.. eller mer än vad jag redan gör...)

Och när jag började jobba tillsammans med den fantastiska Peter Johansson för ca 5 år sedan, så fick jag även äran att lära känna Matilda Grün och Bruno Mitsogiannis på vägen. Och i mitt liv vill jag ha människor runt mig som inspirerar mig. Och dessa tre är de mest inspirerande personerna jag vet. Och så talangfulla!

Och det är det jag verkligen gillar med dem:

ETT, De är så bra, det är helt galet.

TVÅ, de kör på det de vill. De är kreativa som lever det livet de behöver leva. Jag kan verkligen relatera till det för jag behöver verkligen göra det jag gör. Jag kan inte se mig själv göra någonting annat. Det behöver kanske inte vara fotografi för evigt, men det kommer alltid vara att arbeta med människor, få dem att känna sig älskade och vackra och få ut min kreativitet.

Och TRE, de armbågar sig inte fram för att komma dit de vill. De är det perfekta exemplet på att du kan komma precis hur långt du vill, genom att vara snäll. Att ge människor av din tid. Att säga snälla saker. Att bry sig. Det är en av de största orsakerna till varför jag blir så inspirerad av dem. Och det är sådana människor jag vill ha runt mig. Och det är så jag vill vara till människorna runt mig.

Och i lördags åkte vi för att höra Bruno på hans konsert i Norrköping. Det var verkligen en underbar dag. Det var Augustifestivalen och det var musik överallt, en marknad och höjdpunkten var så klart att höra Bruno sjunga på kvällen. Han var kanon, så mycket energi och fantastiska låtar! Och efteråt pratade vi med en mycket glad men trött Bruno.

 

PS. Om du inte har en aning vilka det är jag pratar om/du är sugen att lyssna på riktigt bra musik kika gärna in på min Youtube-kanal. Jag har massor med bra material med dem där. :)