En ny start

Ja vart ska man börja, jag försvann ju ett tag som ni kanske märkte. Livet kom liksom emellan, men som jag har saknat att skriva. Åh.Jag hoppas allting är bra mer er, att ni tar hand om er själva och står upp för det ni tror på. Det har jag i alla fall gjort. Tagit mig tiden för mig själv och vad som är viktigt för mig. Vilket lett till en hel del insikter. Jag har gått ner i vikt så jag kan känna mig fri igen. Jag har sökt en utbildning jag aldrig trodde jag skulle komma in på, och kom in! Det blir en flytt till Stockholm. Helt galet.

Jag har njutit med Crille varje ledig sekund jag haft. Naturen har varit den plats jag hela tiden sökt mig till och jag har insett ännu mer hur viktigt ljudet av vatten är för mig. Böcker fulla med kunskap har lärt mig nya saker, om Världen och mig själv. Och äntligen så kliar både fotofingrar och skrivfingrar rejält igen.

Allting som jag tappade har jag tagit tillbaka och det som inte passade har jag gjort mig av med. Obeskrivligt skönt. Musiken och fotografin är det som är jag, enda in i själen och det är det jag kommer satsa på igen. Det finns inte nej det finns bara ja. Jag väljer mod över bekvämlighet, vilket är skrämmande underbart så klart.

Och jag vill tillbaka hit till orden. Till er. Skriva ut det i Universum och se vart det landar. Det är därför jag är tillbaka på svenska, tills vidare, för det är modersmålet. Även om jag VILL nå ut till alla som vill höra på och jag stavar hemskt på både engelska + svenska, så är det svenska nu. För nu. Ja, ni fattar. Och även om det känns tafatt nu så kommer det bli bättre, jag har historier jag vill berätta, både mina egna och mina älskade kunders. För jag har så fina kunder. Tack till er!

Vi hörs snart igen.

brollopsfotograf-Rebecca-Hansson-2jpg
Bröllopsfotograf Stockholm
Contact me
Check out my Pictures