Grace loves lace - Vackra bröllopsklänningar

Som bröllopsfotograf så tycker jag det är viktigt att ha koll på andra bröllopsleverantörer. Och ärligt, där är google och Pinterest min bästa vän. Och så klart, jag kommer hamna på bröllopsklänningarna. Åh, dessa godbitar! Jag kan fastna en lång stund på just bröllopsklänningarna. Och ett märke jag är så kär i och drömmer att själv bära på vårt bröllop är Grace loves lace. Deras klänningar är, enligt mig, precis som konstverk. Seriöst. Det är så många av klänningarna på deras sida som jag kan se mig själv i på vår bröllopsdag. Jag personligt vill inte ha en stor marängliknande klänning. Jag vill ha spets, spets och åter spets. Älskar det verkligen.

 

900

Och jag kan också säga att jag inte är betald, eller skyldig att säga detta. Jag älskar bara helt enkelt dem och vill lyfta fram företag som tror på någonting bra och har riktigt bra saker.

http://graceloveslace.com.au