I dreamed a dream - Bröllopsfotograf Rebecca Hansson

Elopement New York USA Rebecca Hansson

Jag tror på att drömma. Dagdrömma, skriva ner drömmarna, nå dina drömmar. Drömma, drömmar och drömmar. Idag har jag varit entreprenör och fotograf i sex år. För mig är det helt galet hur fort tiden flyger iväg. Det har varit så mycket skratt, jag har sett så många nya platser, så många nätter utan sömn, så hårt arbete, så mycket vilja att jag troligen skulle kunna lyfta en hel bil och så många drömmar.

Brllop Liding Lngngens grd Rebecca HanssonBrllop Vrmland Rebecca HanssonInternational photographer Rebecca Hansson

Men viktigast, jag har mött de bästa av människor tack vare detta. Orsaken till varför jag göra detta, människorna och deras berättelser. De har inspirerat mig så mycket och har gett mig så mycket glädje under dessa år. Och vetskapen om att jag har fångat så många viktiga minnen och att jag är del av så många fotoväggar, är helt fantastiskt och värmer mitt hjärta.

Varför startade du ditt företag? Ärligt, jag vet inte när det började. Det kändes som jag satt på ett tåg som bara fortsatte för jag kände att det var så rätt. Idag vet jag varför, idag vet jag hur det började. Men då, kändes det vara som mitt hjärta visste att det var rätt. Som att någon drog mig i rätt riktning. För, jag hoppade bara. Jag hade ingen aning om hur man skötte ett företag, jag har lärt mig allting längst vägen. Men jag gjorde det för jag ville bli din fotograf. Jag ville att du skulle känna dig älskad och vacker. Jag ville finnas här för dig. Och jag ville känna mig levande och fri.

Och för mig betyder inte det att jag vill sova hela dagarna och knappt jobba. Jag är en morgonperson, jag hoppar upp ur sängen på morgonen, på riktigt. Jag vill vakna upp varje dag och känna att jag har en mening med att gå upp ur sängen, att jag kan jobba för att göra världen bättre än jag fann den, sprida kärlek och lära känna Världen. Och dig.

Brllop Stockholm Rebecca HanssonBrllopsfotograf Rebecca Hansson Vsters Kping rebroElopement Canada USA Rebecca HanssonIntimate wedding in Sweden Rebecca Hansson

Människor och deras historia är det som driver mig framåt. Och jag vaknar fortfarande varje dag nyfiken. Att lära känna människor, se nya saker, prova ny saker och resa. Och fortsätta jaga mina drömmar. Jag skriver till och med ned dem varje dag, så jag kan hålla koll. Att kunna se vart jag är på väg, men utan att veta vägen dit.

Brllopsfotograf Kping Rebecca Hansson Tngsta grdBrllopsfotograf Rebecca Hansson StockholmWedding photographer Rebecca Hansson New York elopementWedding photogrpaher Rebecca Hansson Liding

Jag vill tacka dig. Och jag önskar jag kunde göra det varje dag. För det är tack varje dig som jag kan göra detta. Att jag kan få lära känna dig och höra dina berättelser. Att jag kan fånga dina viktigaste minnen, din kärlek och ditt skratt. Tack till alla er jag har fotograferat, till alla mina vänner i branschen, alla mina vänner i andra branscher, till alla som inspirerat mig bara genom att vara levande och fortsatt nyfikna, till alla er som jag kommer att möta och tack till mig att jag vågade hoppa på tåget.

Jag var naiv och förstod inte hur mycket jobb som låg bakom. Utan jag lärde mig allting längst vägen och har så mycket kvar att lära mig. Jag ser fram mot det! Jag kommer fortsätta känna mig fri och vilja lära känna Världen.

Brllopsfotograf Rebecca Hansson Stockholm Liding Wedding USA and Canada Rebecca Hansson Wedding rebro Rebecca Hansson brllopsfotograf rebro

Jag hoppas att du känner dig älskad och värdefull.

Brllop Vsters Rebecca HanssonDestination wedding photographer Rebecca HanssonWedding photographer Elopement Intimate weddings Rebecca HanssonWedding photographer Europe Rebecca Hansson

Tack till dig för att jag får ha ett jobb jag älskar, varje dag.

XxX

01 Suprise-Elopement-in-Varberg-2016-photographer-Rebecca-Hansson