Inuti varje kreatör finns mörker och tvivel.

Jag är inte det största fan:et av dessa som bara visar upp en perfekt värld i deras sociala medier. Eftersom jag tror att även kampen kan leda till något bra. Jag vill inte bara att se allt att är bra, detta är vackert osv, eftersom det är inte vem jag är. Jag är inte rädd för mörkret. Jag tror att med mitt mörker kommer ännu ljusare dagar. Jag tycker om mina dagar ännu mer, efter en stund i mörker, eftersom de verkar bara så ljusa.   Och som en bröllopsfotograf är det så enkelt att bara ta den vackra vägen, eftersom vårt arbete är så vackert och en stor ära. Men jag vill vara ärlig, eftersom sen ett par veckor tillbaka har jag haft så mycket ångest för mitt arbete. Inte känt att jag är tillräckligt bra, jag har en mapp på mitt skrivbord som jag inte kunde öppna flera dagar utan att gråta. På grund av en fotografering jag hade för höga förväntningar på mig själv på, så jag satte för mycket press på mig själv och försökte att vara perfekt. Inte mig själv, utan perfekt. Och sedan gillade jag inte bilderna naturligtvis,  eftersom jag ville så mycket att dem skulle vara perfekt. Och vem kan leva upp till perfekt? Och jag gick inte in i mig själv och frågade vad jag tyckte om dem, jag bara oroande mig om vad alla andra skulle tänka om dem. Och vem är dessa alla? Jag har ingen aning. Det är bara ett troll som kommer in mitt huvud ibland.   Så jag tog några dagar ledigt. Jag gjorde inget. Jag läste, lyssnade på musik, umgicks med människor som jag älskar och hade kul. Nu kan jag öppna mappen utan problem. Jag gillar faktiskt verkligen dessa bilder nu. Eftersom de är jag. De är inte på något sätt perfekt, eftersom jag valde en plats som inte passar mig, men jag gillar dem. Och orsaken till det är att varje känsla som är på bilderna är vad jag vill fånga. Paret på bilderna ser fantastiska ut, de hade en underbar tid vid fotograferingen och deras kärlek kommer rakt mot mig när jag tittar på dem. Det gör mig varm, det gör att jag älskar dem och bilderna. Jag hade bara fastnat i mina egna rädslor och mitt eget huvud. Så jag glömde varför jag gör detta. Jag gör det här för dem, de älskande paren.