Jag älskar att resa!

sea England Brighton photographer Rebecca Hansson

Att öppna mapparna på datorn som heter Brighton, London, New York gör att jag får fjärilar i magen. Precis som att vara nykär, när de fladdrar omkring som tokiga inne i magen. Och de har alla möjliga färger, det är i alla fall så jag ser det framför mig. Ett leende syns på mina läppar. Att minnas tillbaka till alla fantastiska platser jag varit på och alla underbara människor jag mött längst vägen drar upp mina mungipor ännu mer. Brighton & London 2014, ja det var verkligen något speciellt. Första resan tillsammans med min Crille. Brighton, doften av saltvatten och sten. Det går inte ens att förklara hur en stenstrand luktar, men det är något speciellt. Fötterna sjönk ner så djupt och det var omöjligt att ta sig fram på något smidigt och snyggt sätt. Alla vi turister såg ut som ankor medan Brighton-borna gled omkring som om de gick på asfalt. Jag skrattar till av vår dumhet.

London, denna stad som förtjänar all uppmärksamhet den kan få. Alla vrår behöver man gå igenom för så mycket skönhet som den staden besitter. Mycket av det gömt i trånga gränder och över tunnelbanans värld. London, jag och Crille speed-dejtade juli 2014. För vi var enbart där en dag. Men förälskelsen är stark, jag längtar tillbaka och vill verkligen gå igenom alla vrår när jag gör det.

New York. New York. Jag finner inte ord. Du finns alltid i mitt hjärta och du kommer alltid vara nr 1.