Jag har en dröm

Jag bor i nere i Europa i ett litet stenhus, med en liten trädgård på baksidan. I trädgården står en pionbuske och ett litet lusthus. I vinden fladdrar ett vindspel som jag själv gjort av vita tygremsor. Jag reser mycket så det är skönt att ha detta som lugn bas att komma hem till. Jag älskar mig själv och förstår mitt egna värde. Jag jämför mig inte längre med andra, utan hittar min inspiration på mina resor, i natur och i böcker. Jag umgås med andra kreativa människor, mest musiker och vi träffas ofta och fikar tillsammans. Vi pratar om sånt som betyder någonting och vi skrattar jämt ihop. Vi kan helt plötsligt brista ut i någon sång tillsammans. Jante, det finns inte här. Här finns gemenskap. Crille och jag är gifta och vi umgås till största del med samma personer. Det är ett glatt gäng med tjejer och killar där alla är välkomna. Jag har vänner från flera olika länder och jag älskar att få lära mig om nya kulturer. Går man bara ett stenkast från vårt hus så kommer man ner till havet. Jag går ofta dit, ställer mig med tårna i vattnet och tänker. Låter vågorna skölja upp på mina fötter. Eller bara andas in havsluften. Staden vi bor i har marknader ute på gatan och jag går ofta dit för att köpa färska blommor och frukt. Jag har alltid en analog kamera hängande på axeln och jag fotograferar all skönhet jag kan finna. Jag jobbar fortfarande som bröllopsfotograf och reser över hela världen till mina fantastiska par. Mina par och jag är lojala mot varandra, förstår varandra och känns som vänner. Vi gillar samma saker och de har enorma hjärtan. Jag vill att de ska känna sig vackra och älskade. Jag vill ge dem min tid. De älskar varandra så mycket att även när jag tar ner min kamera så håller de fortfarande i varandra. Rör varandra. När jag inte jobbar så vill jag hjälpa andra. Jag skriver forfarande och läser varje dag. Det är fantastiskt att ha en trädgård att göra det i. Jag älskar att ha fågelkvitter som bakgrundsmusik. Jag sjunger även nu, till och med öppet. Jag har accepterat min röst för det den är. Jag tror på mig själv och jag släpper inte in negativitet i mitt liv. Det är livet alldeles för fint för.