Jag vill ha en varför bakom. Ett syfte. En riktning.

När jag var liten brukade jag titta så mycket på tv. Det känns nästan som om jag fick alla mina lärdomar från den, men det är naturligtvis inte sant. Idag är den sällan på. Det är bara en svart skärm i vårt vardagsrum. Vi har talat om att ta bort den faktiskt, men det händer aldrig. Eftersom det är en sak som alla andra har. Jag har fallit för en försäljnings pitch som gjordes för så många år sedan. Och de yngre människor idag tittar knappt på tv, de är på sina datorer. Och jag känner mig så gammal när jag skriver det, haha. Men, det känns som jag fastnat i 90-talet och därför rädd för att ta bort tv:n. Den TV som vi nästan aldrig har på, som samlar damm och där vi skulle kunna ha en vacker vas i stället för. Det är märkligt att vi så många gånger gör saker, eller har saker, utan att ifrågasätta varför. Eftersom svaret, alla andra har det / gör det, är det inte ett svar. Varje svar som kommer från mitt hjärta, min själ och röst jag vill ha en VARFÖR bakom. Ett syfte. En riktning. Även när vi talar om något så litet som en TV. Vad tänker ni, har ni fortfarande kvar tv:n? Men, en sak. Jag har faktiskt börjat följa ett program för ett par en månad sedan. Den engelska programmet "under the hammer" där de renoverar gamla hus och lägenheter. Som faktiskt är en show jag gillar! Verkliga människor och jag får se hur saker och ting fungerar i vackra England. Så om jag äntligen gör mig av med vår TV, hoppas jag verkligen att man kan hitta det program på webben, haha.