kostym till bröllopet

Jag sitter och tittar runt på Pinterest för bröllopskostymer och jag har alltid tyckt att gråa kostymer är så snygga, men jag kanske aldrig har tänkt på dem till bröllop. Och nu är jag ännu mer övertygad om att det är perfekt till bröllop efter att ha suttit en stund på Pinterest. De finns bara så många snygga kostymer och de ljusgråa tycker jag gör att det ser otroligt fräsch ut. Sommarfräscht. Och jag tror att precis alla passar i dem. Även Crille har provat en på och var bara så sjukt snyggt i den. (Jag tycker han ser bra ut i precis allt, till och med en plastpåse, men detta var verkligen wow). Så vi började prata om att när vi gifter oss om han inte ville ha en ljusgrå kostym då, och det ville han verkligen.

Så om du är som jag, och är lite trött på att de flesta brudgummar kör på helsvart kostym, så kan jag verkligen rekommendera att söka på light grey wedding suit på Pinterest. Det finns otroligt mycket snyggt och inspirerande där!

brllop-Sillegrden

David hade på sig en ljusgrå kostym när jag fotograferade han och Annas bröllopsdag 2013,

och sedan dess har jag fullkomligt älskar ljus gråa kostymer! Så många tack till David som

tänkte utanför boxen och öppnade mina ögon för annat än helsvarta kostymer.