Les Misérables

Gott Nytt 2017! Och jag hoppas att er nyårshelg var underbar! Jag och Crille firade vår Nyårsafton tillsammans med min familj. En lugn nyårsafton med mycket kontakt med mina vänner från överallt. <3 Men vi åkte faktiskt till Karlstad en dag tidigare, för jag gav Crille en julklapp; en natt på hotell, middag och att se Les Misérables. Vi båda älskar musikaler och vi båda har även på vår bucketlist att se Les Misérables på West End i London. Men, eftersom Les Misérables i Karlstad har fått så otroligt mycket kärlek så var vi bara tvungna att åka och se den! Och jag trodde faktiskt att det skulle bli lite konstigt att höra den på svenska, men det var riktigt bra. Musiken är så kraftfull och vacker, och deras röster är fantastiska, så efter ett tag tänkte man inte ens på det. Det var en helt underbar kväll och örongodis. Jag rekommenderar verkligen att åka till Karlstad och se den på Värmlands operan, den har blivit förlängd och fortsätter nu fram till april. [caption id="attachment_2444" align="aligncenter" width="1000"] [/caption]

Bilder från min Instagram