Lina Adolphson - En äkta röst från skogen

Har du lätt att förälska dig i människor? Då menar jag inte att hitta en person du vill dela ditt liv med som en partner, utan människor som du stöter på längst din väg. Jag har så lätt för att förälska mig i människor. Människor som vågar sticka ut, har en egen röst och som inspirerar. Det har säkert hänt att jag skrämt en eller annan genom att jag blir förälskad och verkligen vill vara vän med. Jag menar så klart inte att vara för på, jag är verkligen bara genuint intresserad och bryr mig om personen. Jag undrar om detta är ett HSP drag? 

Det finns människor som det finns ett före och ett efter för mig. Lina är en sån person för mig. Tiden före jag kände Lina och tiden efter. Becca före och Becca efter. Vissa människor har bara det där man inte kan ta på som är så inspirerande att man vill bli en bättre människa. Jag hoppas i framtiden själv kunna vara en sån människa. Klok. Stark. Egen. Driven. Inspirerande. Godhjärtad. Ljuset i rummet. En person man vill höra vad hen har att säga, för man vet att det är något klokt. 

Lina är allt det där. Hon skrattar högt. Tar plats eftersom den för henne är helt självklar. Klär sig som hon vill. Lever som hon vill. Smart som sjutton. Medveten. Jordnära. Hur kan man inte bli inspirerad? Jag blev en bättre version av mig själv bara genom att iaktta. Sen sjunger hon så man transporteras till den bild hon vill att man ska se. Det är äkta. 

Och det känns hemskt att säga det, men hur mycket idag är äkta? Förstår ni vad jag menar? Har ni någon sådan person i ert liv? I så fall, skriv några rader till hen idag hur mycket den inspirerat dig! Det bästa som finns är ju kärleksbrev. 

Jag kan inte tänka mig vem jag varit utan människor i mitt liv som Lina, Sara, Linnéa, Elin eller Crille m.fl. Som ger energi utan att ta. Som inspirerar bara genom att vara coola. Som ser sin väg och följer den. Utan att bry sig om vad de andra gör. Att se sig runt hela tiden skapar inget nytt. Att se inåt gör det.

Jag vill tacka dig Lina. För att genom att du är du så inspirerade du mig att släppa fram vem jag är. Och den jag är idag tycker jag om. 

För att höra Linas fantastiska sång kika in hennes hemsida - här

Lina-Adolphson-fotograf-Rebecca-Hansson-01jpg
Lina-Adolphson-fotograf-Rebecca-Hansson-02jpg
Lina-Adolphson-fotograf-Rebecca-Hansson-03jpg
Lina-Adolphson-fotograf-Rebecca-Hansson-04jpg
Lina-Adolphson-fotograf-Rebecca-Hansson-05jpg