Marry me, Today and everyday, Marry me

"Marry me, Today and every day, Marry me" hon sjunger Trains ord. Mina läppar börjar forma orden och jag tänker att det kan omöjligt finnas en vackrare sång att sjunga på ett bröllop. Och det kändes så självklart att den fanns på Annie och Christians bröllop. Mina ögon fylls med tårar, jag börjar vagga fram och tillbaka och sjunger med till orden. Annies och min blick möts och vi ler mot varandra. Kameran åker upp till "normalhöjd" och jag fortsätter ta bilder. För jag är tränad vid det här laget, jag kan vara rörd, sjunga och fotografera samtidigt. Och inombords så ler jag med hela själen.

brllop Sunne Grsmark brllopsfotograf rebecca hansson 01 brllopsfotograf rebecca hansson 02 brllopsfotograf rebecca hansson 03 brllopsfotograf rebecca hansson 04 brllopsfotograf rebecca hansson 05 brllopsfotograf rebecca hansson 06 brllopsfotograf rebecca hansson 07 brllopsfotograf rebecca hansson 08 brllopsfotograf rebecca hansson 09 brllopsfotograf rebecca hansson 10

Var: Selma Spa och Gräsmark kyrka

Bröllopsfotograf: Rebecca Hansson