När tankarna inte går att stänga av

Igår gick jag på en speedway tävling, inget ovanligt med det. Det är där jag har min andra familj och där jag kan på riktigt slappna av. Det enda som är ganska ovanligt är att jag bara har kunnat gå på 2 tävlingar hittills den här säsongen, och det är redan i början av juni. Galet. Men idag har jag inte har denna sprudlande känsla som jag har alltid annars när jag varit på en tävling. Jag känner faktiskt mig ganska ledsen idag. Eftersom en sak som jag har gjort sedan jag var riktigt liten är, när någon mår dåligt, då känner jag det i mitt hjärta som det är min egen smärta, och jag bär omkring den under en lång tid. Och igår hade vi en otäck krasch, vi pratar blod och brutet lårben. Den här killen är bara 18 år gammal, hans vän dog bara på grund av skador han fick på en speedway bana .. Och på början av tävligen vi hade en minut i tystnad för honom. Och sen hände detta. Och efter tävligen hände en sak till, men det var en helt annan sak, som var att polisen tog med en av förarna. Och detta är en kille jag har vuxit upp med. Han har alltid varit där och jag önskar honom all lycka även om jag känner honom inte så bra. Men jag är nära människor i hans team. Och jag har ont. Jag kan inte ens förklara det. Och jag önskar att jag kunde bara skaka av denna känsla, men jag kan inte. Jag är en person med många känslor. Jag känner en hel del. Hela tiden. Och jag hatar när saker som dessa händer vår vackra sport. Eftersom den är fantastisk och som jag har sagt, är människorna i den som min andra familj.