Rekommenderad bröllopsleverantör på Sisters in Law

boho-wedding-in-sweden

Jag har glömt att berätta för er att jag är nu en del av Sisters in Laws rekommenderade bröllopsleverantörer. Och jag är så glad över det! Sisters in Law är en riktigt söt blogg med två duktiga och härliga tjejer, Elinor och Zanna. Bloggen är inriktad främst till boho, lantligt och vintage bröllop. Vilket passar mig som handen i handsken. Som ni vet älskar jag personliga och intima bröllop. Så om du behöver tips för ditt bröllop jag kan rekommendera dig att kolla upp dem. http://www.sistersinlaw.se

Och jag tycker att det är så bra att vi bröllopsleverantörer i Sverige verkligen börjar komma tillsammans. Det är inte längre en man/kvinna för sig i branschen, som är lätt att bli när de flesta av oss arbetar ensamma. Så att vi kan rekommendera varandra, stödja varandra och verkligen lära känna varandra. Som jag, jag är intresserad av alla delar av bröllopet och vill gärna hjälpa mina par med så mycket att jag kan. Eftersom vi bröllopsfotografer har varit på många bröllop, så vet vi vad vi talar om. Och även på ett personligt plan, jag är kär i kreativa lösningar med blommor och bordsdekorationer, så jag älskar verkligen att inspireras av det.

Så är du en bröllopsleverantör, som vill ses eller göra något tillsammans tveka inte att kontakta mig. Jag ser fram emot att få inspireras av dig.

 

Ps. Här är Caroline och Simon bröllopsberättelse på Sisters in Law.