Sommarkonsert i Sankt Anna

Linköping är verkligen en stad jag trivs i. Den känns så otroligt levande och alla är så trevliga. Och när Pizzeria helan & halvan har ett större utbud av veganska pizzor. Ja, då känns de kanon. Normalt innan Sommarkonserterna i Sankt Anna så har jag och Crille åkt till Söderköping och sedan tagit ett dopp i havet i Sankt Anna. I år gjorde vi lite annorlunda, vi tog oss helt enkelt en trip til härliga Linköping först. En stad som en så ofta missar, eller i alla fall jag, allt som oftast hamnar jag i Norrköping istället. Gamla Linköping är ju verkligen en fotograf-dröm, detaljer överallt och fina hus. Jag gick bananas där inne, fast jag fotograferat där vid flera tillfällen förut.

Linkping brllopsfotograf Rebecca HanssonJPG

Gamla Linkping brllopsfotograf Rebecca HanssonJPG                                                         

Sen bar det av till Sankt Anna. Jag har faktiskt inte riktigt koll om det är 6:e eller 7:e året jag åker iväg för att fotografera Sommarkonserterna med bästa Matilda Grün & Peter Johansson. Och det är en av höjdpunkterna på sommaren, för det blir som en minisemester fast det ändå är jobb. Vi får lyssna på helt fantastisk sång och musik, men framför allt umgås med släkten Hansson/Johansson med vänner som är några av de skönaste och snällaste människorna på planeten. Alla är så otroligt trevliga och roliga.

Det är så underbart med en släkt där det känns som alla har ledorden "man kommer långt bara på att vara snäll." Och så gifter det sig in människor som är snälla. Och de blir vänner med människor som är snälla. Och så sprider sig en snällhet. Det vet jag i alla fall att jag vill ta efter. Jag är ju en Hansson ;-) 


Sommarkonserterna i Sankt Anna Peter Johansson och Matilda GrnJPG