The sun comes up, It's a new day dawning

Den här veckan är en riktigt bra vecka. Denna vecka, fast för ett år sedan, var jag i New York och fotograferade underbara Julia och Mattias magiska bröllop. De två har de största av hjärtan och de ger glädje till alla som träffar dem. Jag är så tacksam att jag fick chansen att lära känna dem! Och det var verkligen en stor grej för mig. Eller det var en dröm som blev sann, om jag ska vara ärlig. Och jag visste inte då, hur mycket den resan skulle på verka mig. Som jag har sagt förut, jag har aldrig varit den personen med mycket självförtroende. Men jag har alltid drömt stort, men jag trodde att det alltid skulle stanna som drömmar. Och jag trodde aldrig jag skulle kunna fotografera ett bröllop utomlands, "jag är för feg för det". Men, jag lärde mig att, jag är ingen fegis. Jag är en kämpe. Och om jag bara bestämmer mig för att jag kan, så kan jag göra precis vad jag vill. Och sedan dess, har jag trott på mina drömmar, och jag kämpar varje dag för dem. Misslyckande är inte slutet på resan, det är en lärdom. Och succé är inte vad jag strävar efter, det är lycka. Och lycka för mig är att få människor att känna sig älskade och vackra, och att älska mitt jobb. Så jag kan göra mitt allra bästa för dem. Jag kan inte vara allas fotograf, det kommer aldrig att funka, jag är mina kunders fotograf. Och jag kommer ge dem min tid och min själ.  

" THE SUN COMES UP, IT'S A NEW DAY DAWNING

IT'S TIME TO SING YOUR SONG AGIAN

WHATEVER MAY PASS AND WHATEVER LIES BEFORE ME

LET ME BE SINGING WHEN THE EVENING COMES."

  Men denna veckan är inte bara det, det är också nu en månad kvar till min och Crilles resa till Venedig. Åh, som jag längtar dit. Jag har drömt så länge om att åka till Italien och nu slår den drömmen äntligen in!! Jag vet inte hur det är möjligt, men Italien känns som hemma, fast jag aldrig ens har varit där.