Var personen du önskade att du hade

Var personen du önskade att du hade när du växte upp, eller under en tung period i ditt liv. Det är något jag ofta kan tänka på. Så för att istället vara bitter, att ingen fanns för dig i den situationen, var personen som du längtade efter. Det är ingen mening med att hålla saker hemliga, eller dölja saker för andra. Jag vill vara öppen, och jag hoppas att det kan hjälpa andra.

Och det är just därför jag har väckt min Youtube-kanal till liv igen, med hoppet att vi fotografer ska kunna lära av varandra och ha diskussioner. För att du ska kunna lära känna mig, så jag kan få lära känna dig. Det finns ingen mening med att vara åtskilda. Jag är inte den mest bekväma med att vara framför en kamera, och min engelska flyger alltid rakt ut genom fönstret när jag försöker. Men jag tror att vi behöver sträcka ut en hand till varandra oftare.

Min Youtube-kanal

Min senaste video

XoXo

rebeccahansson-com-elopement-sweden-20