Vem du är och vad du gör måste komma inifrån

Man behöver leva sitt liv i ärlighet om man ska kunna vara lycklig. Ärlig mot sig själv. Att se så många jaga efter pengar, kändisskap och följare kommer aldrig göra någon lycklig eller lyckad. Allting du gör i livet behöver ha en mening bakom det, och det kommer aldrig bli bra om det är "mer pengar". För då kommer du aldrig ens vara nöjd med delmålen, utan bara se till nästa mål. För du kommer aldrig känna den inre tillfredsställelsen. Vem du är och vad du gör måste komma inifrån. Vem du är och vad du tror på. Jag är inte bara en fotograf. Jag mäter inte mina framgångar i mest pengar, följare eller flest kunder. Det är ingenting jag bryr mig om alls faktiskt. Jag vill finnas där för människor. Jag vill hjälpa dem att se sitt egna värde. Få dem att känna sig älskade och vackra. Alla är bra precis som de är. Du duger. Du har så mycket att ge. Och det tog sig bara uttryck genom min fotografi för mig. Och när jag skriver. Tecknar. Och när jag sjunger. Det är jag. Ärligt. Öppet. Så pengar, följare eller status är bara någonting på sidan av. En sidoeffekt. Men det är ingenting jag bygger mitt liv på. Allting måste komma från inuti mig. Från själen som bara vill hjälpa andra och skapa. Kreativitet. Människor.   Därför, ska man inte jämföra sig med andra. För ingen har samma färger inuti sig som du. Det är din gåva. Som du kan ge. Jag tror från djupet av min själ, att om alla människor insåg sitt egna värde så skulle inte Världen vara så upp och ner. Människor skulle acceptera andra människor för det de är. Man skulle släppa på sina fasader och leva helhjärtat och öppet. Om alla fick tror på det de tror på. Känna det de verkligen känner. Vara exakt vem de vill vara. Hur tror du att Världen skulle se ut då?