BECCA: Den sjungande bröllopsfotografen


Hej, Rebecca heter jag och är bröllopsfotograf, framför allt i Karlstad och Värmland men älskar att resa över hela Världen för mina brudpar. Kalla mig gärna för Becca, för jag lyssnar bättre på det än mitt eget namn. 

Sedan 2011 har jag arbetat på heltid som fotograf, men kommer numer ha det på deltid då jag också utbildar mig till musikalartist. Jamanvisst, jag älskar att sjunga! Så har du redan anlitat en fotograf som du känner och är här för annan inspiration, välkommen, men då kanske jag kan sjunga på ditt bröllop istället? Tänk vilken bra kombo att ha. 

Annars då? Jo tack bra. Jag är upp över öronen förälskad i min kille som jag varit tillsammans med i 12 år. Han får mig alltid att skratta så det har varit 12 snabba år. Är en stolt vegan och älskar djur. Vill ni ha tips på bra veganska choklader så finns jag här för er också. En bohemisk själ som tycker livet ska hållas enkelt. Mer natur, mindre saker. Är en enorm speedwaynörd och föddes faktiskt in i den Världen som är underbar. En speedwaymatch är precis det jag behöver när hjärnan går på högvarv och jag bara vill slappna av och känna mig som mig själv några timmar. 

Jag tror på att leva livet med mening, att det verkligen ska betyda någonting. Och för mig handlar det om att jag vill beröra människor. Alla känslor är underbara och jag tycker vi ska släppa fram dem oftare. Så med mig som fotograf så kommer ni inte få stela poser på en asfalterad väg i en park. Det kommer vara kärlek i en vacker skog, det kommer bli gråt på någon klippavsats vid havet eller kanske ett riktigt fulskratt på stranden. 

" Jag älskar att fotografera, men jag håller på med det för alla olika människor jag får träffa  ."

Rebecca Hansson